Καλωσορίσατε στη Mutual Goals, την ιδιωτική εταιρεία ακινήτων που εξειδικεύεται στην προώθηση, ανάπτυξη, διαχείριση και πώληση πρώτης και δεύτερης κατοικίας, καθώς και εμπορικών ακινήτων, σε προνομιούχες τοποθεσίες.

Γνώση

Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στις διεθνείς επενδύσεις και αναπτύξεις ακινήτων σε Ισραήλ, Ισπανία, Κύπρο και Ηνωμένες Πολιτείες, ο Σλόμι Χακίμ, Διευθύνων Σύμβουλος της Mutual Goals, έχει χτίσει μια ισχυρή φήμη ως ειδικός στον τομέα αυτό.

Εμπειρία

Από το 2013, η Mutual Goals αφοσιώθηκε στη χρηματοδότηση και ανάπτυξη ακινήτων και στην ολοκλήρωση συναλλαγών και στρατηγικών επενδύσεων στις κτηματαγορές. Επέκτεινε περαιτέρω τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες στην Ισπανία και την Κύπρο.

Αποτελέσματα

Η ομάδα μας έχει ολοκληρώσει πολλά έργα ανακαινίσεων και νέων κατοικιών, εξασφαλίζοντας στους πελάτες μας πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας, μοντέρνους χώρους διαβίωσης.

Ποιότητα

Με ισχυρή τοπική παρουσία και άμεση προσέγγιση, από τον σχεδιασμό μέχρι τις μεταπωλητικές υπηρεσίες, δεσμευόμαστε να παρέχουμε στους πελάτες μας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ακινήτων.

ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ
Ειδικοί στις διεθνείς επενδύσεις ακινήτων

Spain Spain Spain
ΙΣΠΑΝΙΑ | Βαρκελώνη, Βαγιές, Μαρέσμε, Ίμπιζα, Μαδρίτη
Όταν αγοράζετε, ενοικιάζετε ή επενδύετε με τη Mutual Goals Ισπανίας, επιλέγετε μια εταιρεία που προσφέρει περισσότερα από την απλή κατασκευή του ακινήτου. Κατανοούμε τη σημασία της αισθητικής κατά τη διαδικασία κατασκευής και ανακαίνισης, από την επιλογή δαπέδων, ξυλουργικών, φινιρισμάτων, εγκαταστάσεων και άλλων.

Η ομάδα μας δεσμεύεται να παράσχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους πελάτες μας, εξασφαλίζοντας ότι το έργο θα ολοκληρωθεί εγκαίρως, εντός του προϋπολογισμού και με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας.
Cyprus Cyprus Cyprus
ΚΥΠΡΟΣ | Στην καρδιά της Λευκωσίας
Στην Mutual Goals Κύπρου, αναγνωρίζουμε τις προοπτικές της κυπριακής αγοράς ακινήτων. Η ομάδα των ειδικών μας διακρίνεται για την αφοσίωσή της στη δημιουργία ακινήτων υψηλής ποιότητας που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της αγοράς. Τα ακίνητα μας σχεδιάζονται με γνώμονα την αντανάκλαση του πολιτιστικού τρόπου ζωής της Κύπρου και την ιστορική και σύγχρονη ανάπτυξή της, ενώ ταυτόχρονα ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών μας.

Κατανοούμε τη σημασία της επένδυσης σε μια σταθερή αγορά και συνιστούμε στους πελάτες μας να λάβουν υπόψη τους την Κύπρο ως μια αξιόλογη επιλογή.

ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ

Βαρκελώνη, Μαδρίτη, Ίμπιζα

ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Στην καρδιά της Λευκωσίας
Δίνουμε προτεραιότητα στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας

Αφοσιωνόμαστε στην παροχή εξαιρετικών συμβουλών επενδύσεων στον τομέα των ακινήτων. Συμμετέχουμε ενεργά και άμεσα σε κάθε στάδιο του ταξιδιού σας στον τομέα των ακινήτων, προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις που ανταποκρίνονται σε μοναδικές ανάγκες και προτιμήσεις. Διαθέτουμε ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών και υποστήριξης που επιδιώκει την απόλυτη επιτυχία των πελατών μας στις αγορές και επενδύσεις τους.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΕΡΓΑ
15
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ
€150 εκατ.
ΠΩΛΗΘΕΝΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ
160
ΠΟΛΕΙΣ
7
Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας είναι εδώ για να σας βοηθήσουν.
Το μήνυμα στάλθηκε σωστά
Ελέγξτε τα δεδομένα της φόρμας
Κεντρικά Γραφεία Ισπανίας

C/ Balmes, 193 Entresuelo 6
CP. 08006, Barcelona, España

Κεντρικά Γραφεία Κύπρου

Ανδρέα Μιχαλακοπούλου 25, γραφείο 103
1075, Λευκωσία, Κύπρος

Κεντρικά Γραφεία Ισραήλ

31 Haparsa St. 6908531
Tel Aviv, Israel
Τηλέφωνο: +972 84999357