ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
Υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ακινήτων.
Αρχική σελίδα / ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Καλωσορίσατε στη Mutual Goals, μια ιδιωτική εταιρεία ακινήτων που ειδικεύεται στην προώθηση, ανάπτυξη, διαχείριση και πώληση πρώτης και δεύτερης κατοικίας, καθώς και εμπορικών ακινήτων σε προνομιούχες τοποθεσίες.

Με μια ισχυρή τοπική παρουσία, δεσμευόμαστε να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ακινήτων στους πελάτες μας.

Από το 2013, η Mutual Goals αφοσιώθηκε στη χρηματοδότηση και ανάπτυξη ακινήτων και στην ολοκλήρωση συναλλαγών και στρατηγικών επενδύσεων στις κτηματαγορές.

Η ομάδα μας έχει ολοκληρώσει πολλαπλά έργα ανακαίνισης και νέας κατασκευής για κατοικίες, εξασφαλίζοντας στους πελάτες μας πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας, μοντέρνους χώρους διαβίωσης.

Η Mutual Goals ιδρύθηκε στο Ισραήλ το 2003 από τον Σλόμι Χακίμ, ο οποίος εργαζόταν ως δικηγόρος και διευθυντής δικηγορικού γραφείου στο Τελ Αβίβ.

Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας σε διεθνείς επενδύσεις και αναπτύξεις ακινήτων σε Ισραήλ, Ισπανία, Κύπρο και ΗΠΑ, ο Σλόμι Χακίμ έχει χτίσει μια ισχυρή φήμη ως ειδικός στον τομέα αυτό.

Από το 2013, η Mutual Goals επικεντρώθηκε στη διεύρυνση των δραστηριοτήτων της στην ισπανική αγορά. Με πολλά οικιστικά έργα στη Βαρκελώνη, τη Μαδρίτη, την Κόστα Μπράβα, το Σαντ Κουγκάτ ντελ Βαγιές, το Μαρέσμε και το νησί της Ίμπιζας.

Η Mutual Goals έχει μια ισχυρή παρουσία στην ισπανική αγορά ακινήτων. Ορισμένα έργα βρίσκονται στο τελικό στάδιο των πωλήσεων ή μεταπωλήσεων, ενώ άλλα είναι υπό ανέγερση ή στο στάδιο του σχεδιασμού και άδειοδότησης.

Το 2021, η Mutual Goals επεκτείνει τις εργασίες της στην Κύπρο. Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στην Κύπρο, τόσο ατομικά όσο και επαγγελματικά, η Mutual Goals αναγνώρισε την ανάγκη της τοπικής αγοράς για κατοικίες σε προνομιακές τοποθεσίες. Από τότε, η Mutual Goals έχει θεμελιώσει ισχυρές και βιώσιμες επιχειρηματικές δραστηριότητες για την προώθηση και ανάπτυξη ακινήτων στην Κύπρο, εστιάζοντας αρχικά στην πρωτεύουσα Λευκωσία.

15

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΕΡΓΑ

150M

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

160

ΠΩΛΗΘΕΝΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ

7

ΠΟΛΕΙΣ
Αφοσιωμένη και έμπειρη ομάδα