Έργα στην Κύπρο
Η σημασία της επένδυσης σε μια σταθερή αγορά

Στην Mutual Goals Κύπρου, αναγνωρίζουμε τις δυνατότητες της κυπριακής αγοράς ακινήτων. Η ομάδα των ειδικών μας είναι αφοσιωμένη στην ανάπτυξη υψηλής ποιότητας ακινήτων που να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της αγοράς.

Τα ακίνητα μας σχεδιάζονται με γνώμονα την αντανάκλαση του πολιτιστικού τρόπου ζωής της Κύπρου και την ιστορική και σύγχρονη ανάπτυξή της, ενώ ταυτόχρονα ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών μας.

Τα διαμερίσματά μας στη Λευκωσία βρίσκονται στην καρδιά της πόλης και προσφέρουν κομψό και πρακτικό σχεδιασμό. Εφαρμόζουμε μια άμεση, πρακτική προσέγγιση σε όλες τις πτυχές της διαδικασίας ανάπτυξης, από την αγορά μέχρι την τελική πώληση και τις μεταπωλητικές υπηρεσίες.

Η ομάδα μας αποτελείται από διευθυντές έργων, αρχιτέκτονες, τεχνικούς, μηχανικούς, συντονιστές πωλήσεων και ενοικιάσεων, αναλυτές οικονομικών και εμπορικών περιουσιακών στοιχείων, δικηγόρους και διαχειριστές ακινήτων, οι οποίοι συνεργάζονται για να διασφαλίσουν ότι κάθε έργο διαχειρίζεται και παρακολουθείται στενά.

Κατανοούμε τη σημασία της επένδυσης σε μία σταθερή αγορά και συνιστούμε στους πελάτες μας να εξετάσουν την Κύπρο ως μια βιώσιμη επιλογή.

Η αγορά ακινήτων αποτελεί την πιο σταθερή αγορά επένδυσης τόσο για ντόπιους όσο και για ξένους επενδυτές.

Αναγνωρίζουμε επίσης τις δυνατότητες του νέου, εκπαιδευμένου εργατικού δυναμικού της Κύπρου και τη συνεχή αύξηση της ζήτησης για κατοικίες. Η κυπριακή οικονομία και ιδιαίτερα ο κτηματομεσιτικός τομέας έχουν βιώσει σταθερή ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια.

Στην Mutual Goals, δεσμευόμαστε να παρέχουμε στους πελάτες μας εξαιρετικές εμπειρίες και πόρους.

Προσφέρουμε μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών ακινήτων, συμπεριλαμβανομένων υποθηκών, εκτιμήσεων, υπηρεσιών σχεδιασμού εσωτερικών χώρων και διαχείρισης υλικοτεχνικής υποστήριξης.

Στόχος μας είναι να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες, τις ανάγκες και τα οικονομικά περιθώρια των πελατών μας, δημιουργώντας υψηλών προδιαγραφών έργα και βελτιώνοντας το τοπικό περιβάλλον.

Στην καρδιά της Λευκωσίας
CityTwins
Μοντέρνα διαμερίσματα στην καρδιά της πόλης
Αυτό το ακίνητο βρίσκεται στο κέντρο της Λευκωσίας, λίγο έξω από την εντός των τειχών πόλη.
RiverLife
Πολυτελή διαμερίσματα δίπλα στον Πεδιαίο
Αυτό το ακίνητο βρίσκεται στην περιζήτητη περιοχή Αγίων Ομολογητών Λευκωσίας, κοντά σε κύριες επιχειρήσεις, κρατικές υπηρεσίες και ιδιωτικά πανεπιστήμια.
PineView
Άνετα διαμερίσματα σε ήσυχη περιοχή κοντά στο κέντρο της πόλης
Αυτό το ακίνητο βρίσκεται στη Δασούπολη, μια ιδιαίτερα επιθυμητή οικιστική γειτονιά στην περιοχή Στροβόλου της Λευκωσίας.
Κεντρικά Γραφεία Κύπρου

Ανδρέα Μιχαλακοπούλου 25, γραφείο 103
1075, Λευκωσία, Κύπρος

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 - 18:00

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

cyprus@mutualgoal.com
Τηλέφωνο: +357 97788883