Έργα στην Ισπανία
Παροχή εξαιρετικών συμβουλών για επένδυση στον τομέα των ακινήτων

Όταν αγοράζετε, ενοικιάζετε ή επενδύετε με τη Mutual Goals Ισπανίας, επιλέγετε μια εταιρεία που προσφέρει περισσότερα από την απλή κατασκευή του ακινήτου. Κατανοούμε τη σημασία της αισθητικής κατά τη διαδικασία κατασκευής και ανακαίνισης, από την επιλογή δαπέδων, ξυλουργικών, φινιρισμάτων, εγκαταστάσεων και άλλων.

Η ομάδα μας αποτελείται από ειδικούς που είναι αφοσιωμένοι στο να διασφαλίζουν ότι κάθε έργο επιβλέπεται στενά από τους συνεργάτες μας. Αυτή η ομάδα περιλαμβάνει διευθυντές έργων, αρχιτέκτονες, τεχνικούς, συντονιστές πωλήσεων και ενοικιάσεων, οικονομικούς αναλυτές και αναλυτές εμπορικής αξίας, δικηγόρους και διαχειριστές ακινήτων.

Η Mutual Goals δεσμεύεται να παράσχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους πελάτες μας. Αυτό σημαίνει ότι είμαστε αφοσιωμένοι στο να ολοκληρώνουμε τα έργα εγκαίρως, εντός του προϋπολογισμού και σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας.

Στη Mutual Goals, κατανοούμε τη σημασία της πολιτισμικής προσαρμογής και της ομαλής μετάβασης σε μια νέα χώρα. Συνεργαζόμαστε με μια έμπιστη εταιρεία που διαθέτει τους απαραίτητους πόρους και εμπειρία για να βοηθήσει τους πελάτες μας να πραγματοποιήσουν μια επιτυχημένη κοινωνικοπολιτισμική προσαρμογή στο νέο τους σπίτι. Μέσω καθοδήγησης και παροχής πληροφοριών, μπορούμε να συμβουλεύουμε τους πελάτες μας σχετικά με τις τοπικές συνήθειες, τον πολιτισμό, καθώς και τις καλύτερες τοποθεσίες για ψώνια, φαγητό και εξερεύνηση.

Βαρκελώνη, Βαγιές, Μαρέσμε, Ίμπιζα, Μαδρίτη
Teia
Νέα ανάπτυξη στο κέντρο της ΤΕΙΑ | 38 Μονάδες
Βρίσκεται στο κέντρο της Τεϊά, στο Μάρεσμε, μόλις 20χλμ από τη Βαρκελώνη και 7 λεπτά μακριά από την όμορφη ακτογραμμή του Ελ Μασνού.
Lloret de Mar
Πολυτελή διαμερίσματα πάνω στη θάλασσα στην Κόστα Μπράβα | 34 Μονάδες
Ένα πολυτελές κτίριο πρώτης γραμμής προς τη θάλασσα στην Κόστα Μπράβα, με θέα στην καλύτερη παραλία του Γιορέτ ντε Μαρ και στο Καστίγιο ντεν Πλάχια.
Ibiza
Πολυτελής τρόπος ζωής | 40 Μονάδες
Βρίσκεται στο Πιουίγκ ντεν Βαλς, μια προνομιακή τοποθεσία που προσφέρει έναν ήσυχο και πολυτελή τρόπο ζωής.
Ciutat 13
Γοτθική Περιοχή της Βαρκελώνης | 15 Μονάδες
Βρίσκεται στην καρδιά της Γοτθικής Περιοχής της Βαρκελώνης, κοντά στο Κοινοβούλιο της Καταλονίας και το Δημαρχείο της Βαρκελώνης.
Sant Cugat
Προνομιούχα τοποθεσία κοντά στη Βαρκελώνη | 20 Μονάδες
Βρίσκεται σε προνομιούχα περιοχή της πόλης του Σαντ Κουγάτ ντελ Βάγιες, μιας από τις αστικές περιοχές της Βαρκελώνης.
Toledo 87
Προνομιούχα τοποθεσία στην περιοχή Λα Λατίνα στη Μαδρίτη | 37 Μονάδες
Προνομιούχα τοποθεσία στο κέντρο της Μαδρίτης, στην περιοχή Λα Λατίνα, δίπλα στην πλατεία Μαγιόρ και την πλατεία ντε λα Σεβάδα.
Artà
Γοητευτικά διαμερίσματα σε μια πολύ ήσυχη οδό στην περιοχή Πόρτα της Βαρκελώνης | 20 Μονάδες
Βρίσκεται σε μια τυπική ισπανική γειτονιά μέσης τάξης, εντός της περιοχής Νου Μπαρίς.
Cera
Στην καρδιά του Ραβάλ | 22 Μονάδες
Βρίσκεται στη Βαρκελώνη, δίπλα στο Μουσείο MNAC στην Ράμπλα ντελ Ραβάλ και κοντά στην ιστορική αγορά Σαντ Άντονι.
Baluart 57
Καταπληκτικά διαμερίσματα στο κέντρο της Μπαρσελονέτα | 12 Μονάδες
Βρίσκεται στη γειτονιά της Μπαρσελονέτα, την ιστορική παλιά ψαροχώρα στην παραλία της Βαρκελώνης, απέναντι από τη Μαρίνα.
Pontevedra 31
Ζωή στο κέντρο της Βαρκελώνης | 14 Μονάδες
Βρίσκεται στη γειτονιά της Μπαρσελονέτα, την ιστορική παλιά ψαροχώρα στην παραλία της Βαρκελώνης, απέναντι από τη Μαρίνα.
Guardia 9
Διαμερίσματα με αποκαλυμμένο τοίχο από πέτρα και υδραυλικά πλακάκια δαπέδου | 9 Μονάδες
Στην καρδιά του Ραβάλ, μόλις ένα δρόμο μακριά από τη διάσημη Λας Ράμπλας και το Γκραν Τεάτρε ντελ Λισέου, την όπερα της Βαρκελώνης.
Κεντρικά Γραφεία Ισπανίας

C/ Balmes, 193 Entresuelo 6
CP. 08006, Barcelona, España

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 - 18:00

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

info@mutualgoal.com
Τηλέφωνο: +34 936 393 059